Зловмисник пограбував подружжя біля Іванівського мосту

Фото: hk.npu.gov.ua

Раніше судимий 45-річний мешканець Луганської області пограбував подружжя поблизу Іванівського мосту по провулку Клочківському у Харкові.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про грабіж надійшло до Холодногірського відділу поліції 30 серпня о 16:30.

“На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник відібрав сумку у 67-річної жінки, з якої забрав гроші у сумі 120 гривень. Потім повалив 59-річного співмешканця жінки на землю, відібрав у нього перстень-печатку зі срібла і побіг у невідомому напрямку. В ході проведення розшукових заходів за наданими прикметами правоохоронці протягом години викрили у скоєні злочину 45-річного чоловіка. При поверхневому огляді у зловмисника виявлені речові докази”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

За даним фактом слідчий Холодногірського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу (грабіж). Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв  Харків Times, у Харкові поліцейські за підозрою у пограбуванні магазину на вулиці Марії Кисляк затримали 17, 18 та 19-річного підлітків.