За добу в Харківській області COVID-19 захворіли майже вдвічі більше людей, ніж одужали

Фото: Укринформ

У Харківській області за станом на 23 травня виявлено 894 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з яких 28 – за минулу добу.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної держадміністрації Олексія Кучера в Facebook.

За його інформацією, за минулу добу одужали 16 осіб – всього в області коронавірус поборов 281 пацієнт. Померли 36 пацієнтів з COVID-19, троє з них – за минулу добу.

“Померло три людини – житель Золочівського району 1958 р.н., жителька Харкова 1940 р.н. і житель Балаклійського району 1972 р.н”, – повідомив глава області.

Найбільше число хворих зареєстровано в Харкові – 527 випадків (+13 за добу), в Харківському районі – 105 (+7 за добу). Три нові випадки захворювання коронавірусною інфекцією зареєстрували в Балаклійському районі, два – у Вовчанському і по одному – в Люботині, Борівському та Чугуївському районах.

“Госпіталізовано з коронавірусом 244 людини (в реанімації двоє людей підключені до апарату ШВЛ, четверо – на кисневої підтримці (масці)), 333 хворих – в самоізоляції. З підозрою на коронавірус госпіталізовані 143 особи, 46 – на самоізоляції”, – повідомив Олексій Кучер.

За добу в області зареєстрували 29 нових підозр.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові з COVID-19 госпіталізували директора обласної інфекційної лікарні.