«М’ясна квітка» у вигляді баранячої ноги – як у харківському зоопарку відсвяткували 8 Березня (фото, відео)

Фото: zoo.kharkov.ua

У Харківському зоопарку влаштували свято 8 Березня для самочок.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі зоопарку.

У Харківському зоопарку відзначили свято весни, але подарунки дарували незвичайні.

Рись Сіма отримала квітку з м’яса в яскравій вазі, прикрашеній стрічкою. Частування красуню не зацікавило, а ось святкова стрічка стала чудовою іграшкою. Награвшись досхочу, Сима зручно влаштувалася на помості і, як справжня дівчинка, стала чепуритися.

Оригінальну м’ясну «квітку» у вигляді баранячої ноги отримала левиця Кіра. Хороша господиня, вона відразу віднесла смакоту в будиночок, де їх знайшов лев Ричард. Самець не захотів залишатися в стороні від святкування, тому смачним м’ясом поласували і лев, і левиця.

На канн чекала квіткова композиція з пекінської капусти, моркви, груш, зелені і сіна. Антилопам святкове частування миттєво припало до душі – хрустіли з апетитом, насолоджуючись красою страви і його освіжаючим весняним смаком.

Для верблюдів і гуанако підготували їстівну листівку. Тут і хвойні ікебани, і смачна вісімка – різноманітність кольорів і смаків. Тварини красу частування оцінили в лічені секунди і наввипередки почали їсти.

А ось у вольєрі слонихи Тенді «посадили» святкове дерево, прикрашене морквою, грушами, бананами і капустою. Як тільки Тенді побачила таку по-справжньому весняну красу, одним рухом хобота елегантно вирвала дерево і перейшла до смаколиків. Спочатку банани, потім морква. Але на цьому сюрпризи для юної леді не закінчилися. Після святкового сніданку Тенді чекав букет від кіпера. Гілочку, прикрашену овочами і фруктами, слониха сприйняла як справжня кокетка. Після таких яскравих подарунків Тенді прийняла ванну із піску.

Фото: zoo.kharkov.ua
Фото: zoo.kharkov.ua
Фото: zoo.kharkov.ua
Фото: zoo.kharkov.ua
Фото: zoo.kharkov.ua
Фото: zoo.kharkov.ua