Президент призначив Голоднікова головою Зміївської райадміністрації

Фото: Павло Голодніков / Facebook

Президент України Володимир Зеленський 25 лютого призначив Павла Голоднікова головою Зміївської райадміністрації.

Про це Харків Times дізнався з розпорядження Президента України №147/2020-рп.

Іншим розпорядженням №139/2020-рп Зеленський звільнив з цієї посади Віталія Кошеленка.

Згідно декларації Павла Голоднікова як кандидата на посаду, він має квартиру площею 67,1 кв. м, гараж площею 26 кв. м та земділянка під ним у Зміїві. Він також користується будинком у селищі Зідьки Зміївського району.

Голодніков задекларував у якості доходу за 2019 рік зарплату голови Зідьківської селищної ради у сумі 370,709 тис. грн., його дружина Олена – 153,918 тис. грн. зарплати в Акціонерному товаристві “Харківгаз”.

Голодовніков також задекларував 15,1 тис. доларів та 75 тис. грн. готівкових заощаджень. Крім того, він та його дружина взяли три кредити на загальну суму 41,960 тис. грн.

За інформацією, яку Голодніков вказав в своєму акаунті у Facebook, він закінчив Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця та Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Серед друзів Голодовнікова у Facebook є, зокрема, лідер партії “Наші”, колишній власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв.

Кошеленко був призначений головою Зміївської райдержадміністрації у 2015 році. 25 жовтня 2015 року обраний депутатом Харківської обласної ради VII скликання, позафракційний.