Суд заарештував начальника філії КП “Шляхрембуд” на 60 днів

Фото: ХарківTimes

Дзержинський районний суд міста Харкова обрав запобіжний захід начальнику дорожньо-експлуатаційного філії КП “Шляхрембуд” Віталію Білошенко у вигляді утримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави 168 160 гривень.

Про це повідомив кореспондент Харків Times.

Таким чином суд повністю задовольнив клопотання прокуратури, яка підозрює Білошенко в незаконному продажі 46 тонн асфальтобетонної суміші, отриманої для ремонту доріг Харкова, стороннім особам та нанесенні збитків комунальному підприємству на 116 тис. гривень.

Раніше, на засідання, в якому прокурор Роман Яровой клопотав про відсторонення Білошенко з посади на два місяці, обвинувачений і його захисники не з’явилися, через що суддя Тетяна Штих змушена була оголосити перерву на годину до початку наступного засідання про обрання запобіжного заходу і таки винесла рішення про відсторонення обвинуваченого на два місяці вже в його присутності.

У той же час, прокурор Яровой після того, як суддя Штих віддалилася в дорадчу кімнату вже перед оприлюдненням запобіжного заходу покинув зал суду, не дочекавшись рішення.

Як повідомляв Харків Times, правоохоронці повідомили про підозру начальнику філії комунального підприємства.