У Харкові наркодилер отримував товар для реалізації поштою (фото)

Поліцейські Харкова затримали наркодилера.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Зловмисник отримав у відділенні служби кур’єрської доставки два поштових відправлення з наркотичними та психотропними речовинами для подальшого збуту на території Харківської області.

Викрили 26-річного харків’янина 13 січня співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області спільно з поліцейськими управління патрульної поліції в Харківській області.

Під час огляду особистих речей та особистого обшуку у чоловіка виявлено та вилучено 60 розфасованих пакунків з порошкоподібною речовиною, три пакети з речовиною білого та рожевого кольору, упаковка з речовиною рослинного походження, близько 100 таблеток екстазі та пакет з психотропною речовиною PVP, а також мобільний телефон.

У ході проведення обшуку за місцем мешкання вилучено блокнот з чорновими записами.

26-річний харків’янин затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та оголошення про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють джерело та канал постачання наркотичних засобів та психотропних речовин, злочинні зв’язки чоловіка, коло споживачів наркозасобів та інші епізоди злочинної діяльності наркодилера.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові затримали наркодилерів зі 100 кілограмами канабісу (фото). До складу групи входили агрономи за фахом, які перенаправили свої знання в злочинне русло.