На Харківщині осудили зловмисника, який вбив пасатижами та пограбував колишню співмешканку

Фото: Фокус

Куп’янський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок 53-річному мешканцю міста Ізюм, який до смерті забив пасатижами та пограбував свою колишню співмешканку.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як повідомляється, засуджений скоїв злочин у грудні 2017 року. Він прийшов до жінки, щоб поділити майно, яке залишив після чотирьох років сумісного проживання. Під час поділу декілька разів вдарив колишню співмешканку пасатижами по голові. Від отриманих ушкоджень жінка померла на місці.

Після цього зловмисник забрав гроші, золоті прикраси, ноутбук та три банківські картки, з яких у подальшому зняв кошти.

Суд визнав винним обвинуваченого в розбої, поєднаному із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, умисному вбивстві з корисливих мотивів, таємному викраденні чужого майна, вчиненому повторно та викраденні офіційних документів, вчиненому з корисливих мотивів (ч. 4 ст. 187, п.6 ч.2 ст.115, ч.1,2 ст.185, ч.1 ст.357 КК України) та призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Під час судового розгляду обвинувачений не визнав себе винним у вчиненому. Він може оскаржити вирок, оскільки ще є час для подання апеляції.

Як повідомляв Харків Times, у гуртожитку на Харківщині чоловік вбив сусіда та наклав на себе руки.