На Пушкінській також змонтують новорічну ілюмінацію за 17 мільйонів гривень

Фото: Шо в городе?/Facebook

Департамент комунального господарства Харківської міськради планує укласти договір вартістю 17 мільйонів гривень з ТОВ “КВТ-Електро” щодо створення світлової ілюмінації по вулиці Пушкінській (від вул. Пушкінської, 36 до вул. Ярослава Мудрого).

Про це Харків Times дізнався з системи публічних закупівель “ProZorro”.

Як повідомили у Харківькому антикорупційному центрі, на Пушкінській планують встановити 252 комплекти ілюмінації світлодіодних гірлянд (60 Вт) та 162 комплекти ілюмінації світлодіодних гірлянд (30 Вт). Також планується встановлення 44 світильників LED 53 Вт та 12 світлодіодних конструкцій Люстра 200х150х150 см, 100 Вт.

У ХАЦ з посиланням на Харківську міську раду повідомили, що, світлова ілюмінація на Пушкінській буде приблизно такою ж, як і на Сумській, і має неофіційну назву “Зоряне небо”.

Загалом, за підрахунками ХАЦ, в рамках підготовки до Нового року, різні підрозділи Харківської міськради вже витратять не менше 49 мільйонів гривень. Серед витрат на новорічну прикрасу міста – 34 мільйона гривень на облаштування ілюмінації на вулицях Сумській та Пушкінській, ще 6,2 мільонй гривень коштуватиме будиночок для Діда Мороза.