У Харкові біля зоопарку сталася пожежа

Фото: соцсети

Сьогодні, 25 листопада, о 8.52 на телефон служби порятунку надійшло повідомлення про те, що по вулиці Сумській, 135, можливо, на території Харківського зоопарку сталася пожежа. За словами заявника, горів побутовий вагончик.

Про це ХарківTimes розповів помічник начальника Головного управління ГСЧС в Харківській області Ігор Лупандін.

“На місце події відправили два підрозділи рятувальників: на автоцистерні та аварійно-рятувальний загін. Пожежу ліквідували о 9.20. Загиблих і постраждалих немає”, – повідомив Ігор Лупандін

Він додав, що зараз рятувальники спільно з співробітниками Нацполіціі проводять огляд місця події, встановлюють причину пожежі. А також з’ясовують, на який саме території сталася пожежа.

Фото: соцсети

За його словами, говорити про те, що пожежа сталася на території зоопарку, передчасно. Він пояснив, що під час проведення реконструкції будь-яких об’єктів виділяють дві території. Перша, де безпосередньо проводяться роботи. Друга, де зводять тимчасові споруди, необхідні для проведення реконструкції, – приміщення типа побутівок, складів і т.п. Ігор Лупандін зазначив, що за словами заявника, пожежа сталася на тимчасовій території, правоохоронці на даний момент перевіряють цю інформацію.

Як повідомляв Харків Times, 21 листопада, на машинобудівному заводі ФЕД, за адресою вулиця Сумская, 132, в результаті замикання загорівся силовий кабель.