У Зеленського в Харкові зламався літак – джерела (доповнено)

Президент України Володимир Зеленській не зміг вилетіти з аеропорту Харкова до Києва у зв’язку з поломкою літака “борту №1”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення джерел у правоохоронних органах.

За їх інформацією, Зеленський прибув геликоптером до Харкова з Луганської області, де перебував з робочим візитом. У харківському аеропорту він мав пересісти на президентський літак. Однак через несправність літак не зміг піднятися у повітря.

За президентом вилетів інший літак з Києва. Зеленський очікує його в аеропорту.

Як повідомили Харків Times інші джерела, за станом на 23:00 літак з президентом на борту, який вилетів з Харкова, вже приземлився у Миколаєві. Звідти Зеленський виїхав до Очакова. Заплановано, що 21 листопада він огляне там повернуті з Росії кораблі та поспілкується зі звільненими у вересні моряками.

Пізніше прес-секретар президента Юлія Мендель підтвердила “Українській правді”, що Володимир Зеленський вилетів з Харківської області в Миколаївську із затримкою через поломку літака. “Літак не завівся, полетіли іншим”, – сказала вона. За її словами, президент повинен був вилетіти з Чугуєва, однак через поломку літака переїхав до Харкова, звідки полетів в Миколаївську область іншим президентським бортом.