За добу на Харківщині згоріли три легковика та мікроавтобус (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У ніч з 11 на 12 липня в Харківській області згоріли чотири автомобілі: в обласному центрі – три легковика та мікроавтобус – у Харківському районі.

Як дізнався Харків Times з повідомлення відділу комунікації Нацполіції області, мікроавтобус “Сітроен Джампер” в селі Котлярі підпалили умисно двоє невідомих. Подія сталася 12 липня, близько 2:00. В автівці поліцейські виявили розбите пасажирське скло. Вогнем пошкоджено заднє колесо автомобіля.

Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові на вулиці Сергія Єсеніна на території автостоянки загорівся автомобіль Audi. Власником авто є 37-річна громадянка. Транспортний засіб згорів майже повністю.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як дізнався Харків Times з повідомлення прес-служби ДСНС в Харківській області, ще один автомобіль Audi згорів на відкритій стоянці гаражного кооперативу по вул. О.Яроша, 33. Рятувальникам про подію повідомили 2 липня в 3:24. На момент прибуття рятувальників було встановлено, що в машині горів моторний відсік автомобіля на площі близько 2 кв.м.

Фото: kh.dsns.gov.ua

В 3:38 пожежу було локалізовано, о 5:00 повністю ліквідовано. Інші машини не постраждали. Причина та збитки встановлюються.

Вогонь частково пошкодив ще один автомобіль, що зайнявся в Харкові. На вулиці Велика Кільцева у дворі сталося загоряння автомобіля «ВАЗ». Вогонь знищив передню частину легковика.

Фото: hk.npu.gov.ua

За всіма адресами виїжджали працівники територіальних відділів поліції. Інформації про події зареєстровані у Журналах єдиного обліку. Вирішуються питання щодо кваліфікації за Кримінальним кодексом України.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові біля багатоповерхівки згорів ВАЗ, вогнем пошкоджено ще дві автівки.