Через порив теплотраси без гарячої води залишились мешканці 14 багатоповерхівок

Фото: kh.dsns.gov.ua

Внаслідок аварії на тепломагістралі, коли декілька вулиць в Київському районі Харкова залило окропом, без гарячої води залишились мешканці 14 багатоповерхових житлових будинків.

Крім того, без гарячого водопостачання залишилось 4 відомства по вулицям Матюшенко, Академіка Барабашова, Зубенко і Валентинівська. Про це повідомляється у оперативній сводці ХОГА.

Ліквідація аварії і поновлення водопостачання планується до 18:00 20 квітня.

Нагадаємо, масштабна комунальна аварія сталася в Харкові 17 квітня. Близько 14:00 стався порив на трубопроводі, який з’єднує ТЕЦ-5 і Салтівку. На вулиці ринув потік окропу. Гарячої водою залило вулицю Матюшенко, частково окріп пролився на вулицю Шевченка та Міськрадівську. Місцями глибина потоку сягала 30-40 сантиметрів.

Біля метро “Київська” утворилася масштабна пробка. Один з водіїв таксі звернувся за допомогою до рятувальників, він повідомив, що гаряча вода фактично залила його машину і самостійно покинути її він не може. Прибулі на місце рятувальники виявили водія і пасажира, що стоять на даху автомобіля, який до половини опинився у воді.