Дворічну Віолету, яку майже чотири доби шукали на Харківщині, виписали з лікарні

Фото: Нацполіція Харківської області

Дворічна Віолета Мужечук, яку майже чотири доби шукали у Харківській області, здорова і знов посміхається. 10 днів маленькою мандрівницею опікувалися лікарі, і сьогодні, 7 червня, дівчину виписали з лікарні.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції Харківської області.

Мама дівчинки зателефонувала поліцейським, які всі ті страшні дні знаходилися поруч і організовували пошуки дитини. Заступник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Давиденко і начальник управління карного розшуку Роман Іващенко і сьогодні не можуть спокійно згадувати час, коли цілодобово шукали дворічну дитину. Тож повідомлення мами про те, що Віолетта сьогодні поїде додому, не залишилося без уваги.

Офіцери поліції приїхали до лікарні, вручили подарунки для всіх дітей родини і поспілкувалися з маленькою Віолеттою:

“Більше не будеш ходити до лісу?” – запитав Роман Іващенко.

“Не буду”, – прошепотіла Віолетта і пригорнулася до мами.

За словами В’ячеслава Давиденка, з дівчинкою все добре, лікарі надали всю необхідну допомогу. Віолетта знову посміхається і навіть погодилася на фото. Поліцейські дотепер вважають дивом спасіння дитини і вкотре дякують всім, хто брав участь у пошуку дівчинки.

Як повідомляв Харків Times, зниклу ввечері 23 травня дворічну Віолетту Мужечук знайшли 27 травня, у лісі майже за 10 кілометрів від дому.