З Харкова до Херсона відправили 15 тон гуманітарки

Фото: КП "Харківські теплові мережі".

Вранці 7 червня вранці перша 15- ти тонна машина допомоги відбула з Харкова до Херсона. Гуманітарний вантаж з власних резервів зібрали КП «Харківські теплові мережі» для допомоги колегам з МКП «Херсонтеплоенерго».

Про це Харків Times повідомили КП «Харківські теплові мережі».

Харківські комунальники передадуть колегам з Херсона: питну воду, консерви, ковдри, засоби гігієни, розкладні ліжка, плівку та спальні мішки. Також у першій партії гуманітарного вантажу – електричні помпи з генераторами для відкачування води, мішки для піску та моторний човен.

«Комунальним службам під час війни нелегко. Харківські теплоенергетики відчули на собі неабиякий тиск під час блекаутів і добре знають, наскільки важлива будь-яка допомога. Колегам з Херсону проблем додала вода, але разом можна подолати все», – зазначили в ХТМ.

Нагадаємо, що в ніч проти вівторка, 6 червня, російські окупанти підірвали Каховську ГЕС на Херсонщині. Внаслідок підриву станцію повністю затопило, і вона не підлягає відновленню. В зоні підтоплення опинилися близько 80 населених пунктів на обох берегах Дніпра. Станом на 18:44 7 червня на посту міста Херсон рівень води вже сягнув відмітки 5 метрів 51 сантиметр.