Харків’ян попереджають про можливі скорочення та скасування трамвайних маршрутів

Мешканців Харкова попереджають, що в місті можуть скоротити, або навіть скасувати декілька трамвайних маршрутів. Це станеться, якщо зловмисники не припинять розкрадати контактну мережу електротранспорту.

Про це Харків Times повідомили у КП “Харківський метрополітен”.

На підприємстві розповіли, що у Харкові почастішали випадки крадіжок контактної мережі електротранспорту, що призводить до тривалих зупинок руху трамваїв і тролейбусів.

“Подальше викрадення контактних та живлячих мереж може призвести до відміни або скорочення цілих маршрутів, наприклад таких як трамваї №16, №27 та інші.”, – розповіли у метрополітені.

Щоб цього не сталося, слід сумісними зусиллями зупиняти крадіїв. Спеціалісти з ремонту контактних мереж працюють лише вдень та на спецтранспорті. Ті, хто проводить будь-які роботи на контактній мережі у нічний час або без спецавтомобіля, – це ймовірні крадії, наголосили у метрополітені.

У КП просять всіх, хто побачить працюючих вночі на контактній мережі “ремонтників”, повідомити про це за тел.: (050) 437-08-08, (050) 437-07-07, (057) 729-84-07, 102. Дзвінки приймаються цілодобово.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові пропонують повернути плату за проїзд у транспорті.