На Куп’янщині внаслідок ворожого обстрілу постраждала 65-річна жінка

Фото: Нацполіція Харківської області

У неділю, 2 квітня, у Харківській області російськими обстрілами було поранено 65-річну мирну мешканку. Також було пошкоджено житлові будинки, будівлю магазину та об’єкт цивільної промисловості.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, минулої доби під ворожими обстрілами перебували Куп’янськ, Ветеринарне, Гатище, Великий Бурлук, Дворічна, Крохмальне та інші прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів області.

“Внаслідок обстрілів Куп’янська пошкоджено об’єкти цивільної промисловості. Поранення зазнала 65-річна жінка, госпіталізована у стані середньої тяжкості.”, – повідомив очільник області.

У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено будівлю магазину. У селі Богуславка Ізюмського району, по якому рашисти вдарили з РСЗВ, пошкоджено житловий будинок.

Протягом 2 квітня піротехніки ДСНС обстежили майже 2 га території та знешкодили 47 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, у суботу, 1 квітня, у Харківській області внаслідок російських ударів загинув один мирний мешканець, ще одного поранено. Ракетним ударом окупантів пошкоджено будівлі агропідприємства у деокупованому селищі Великий Бурлук.