Російські С-300 пошкодили агропідприємство у Великому Бурлуку

Фото: керівник Куп'янської районної військової адміністрації Андрій Канашевич/Facebook

У суботу, 1 квітня, у Харківській області внаслідок російських ударів загинув один мирний мешканець, ще одного поранено. Ракетним ударом окупантів пошкоджено будівлі агропідприємства у деокупованому селищі Великий Бурлук.

Про це Харків Times  довідався з повідомлення очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, минулої доби ворог обстріляв щонайменше 14 прикордонних населених пунктів Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів. Зокрема, під обстрілами перебували Куп’янськ, Дворічна Піщане, Крохмальне, Западне, Уди, Ветеринарне.

Внаслідок обстрілів с. Кутьківка Куп’янського району, на жаль, загинув 43-річний цивільний чоловік, чоловік 46 років отримав поранення. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.

“У с. Великий Бурлук Куп’янського району ударом ракет С-300 пошкоджено будівлі агропідприємства, у с. Подоли Куп’янського району пошкоджено приватний будинок.”, – повідомив очільник області.

За інформацією керівника Куп’янської районної військової адміністрації Андрія Канашевича, мирні мешканці внаслідок ракетного удару рашистів не постраждали. Фахівці перевіряють місцевість на наявність касетних вибухових пристроїв.

“Вже зранку 2 квітня надходять повідомлення про артобстріли н.п. Хатнє та н.п. Вільхуватка з РСЗВ. Постраждали приватні будівлі та господарські споруди. Серед місцевих мешканців постраждалих немає.”, – повідомив Андрій Канашевич.

За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили більше 6,5 га території та знешкодили 96 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, 1 квітня  внаслідок ударів окупантів у смт Дворічна загинув 43-річний мирний мешканець.

1 квітня в Ізюмському районі Харківської області внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої постраждав мирний мешканець. Боєприпас здетонував у дворі домоволодіння, що належить чоловіку.