У Чугуєві засудили жінку, яка чекала путіна в Україні

Чугуївський міський суд Харківської області визнав винною у колаборацонізмі та виніс вирок жінці, яка розмістила у соцмережі ролик, що мріє про приїзд путіна в Україну, а на адресу нашої країни висловлювалася лайкою.

Про це Харків Times дізнався з рішення суду.

Під час судового засідання встановлено, що ввечері 3 січня підсудна, перебуваючи у компанії подруг, записала і оприлюднила у соцмережі відео, в якому вихваляла рф та путіна і принижувала Україну.

“Висловила до невизначеного кола осіб наступну промову: «Мне путин нравится… Я бы с ним замутила… Я за россию, россия-классная, а Украина-хуйня. …я к путину хочу, хочу, чтоб путин приехал…», чим виразила підтримку рішень та дій держави – агресора рф.”, – йдеться в рішенні суду.

Жінку судили за ч. 1 ст. 111-1 КК України (колабораційна діяльність).

Справу розглядали за спрощеною процедурою, без учасників судового провадження. Обвинуваченій було призначене покарання у виді 11 (одинадцяти) років позбавлення права обіймати посади пов`язані з виконанням функцій держави чи місцевого самоврядування.

Підсудна – 24-річна Олена, вона переїхала до Чугуєва з тимчасово окупованого Луганська.

Як повідомляв Харків Times, у Чугуєві поліцейські повідомили про підозру 24-річній шанувальниці путіна, яка публічно зізнавалася у симпатіях до рф і її президента і висловлювала своє негативне ставлення до України.