У Харківській області скасували обмеження споживання електроенергії

Станом на 2 квітня у трьох областях України, зокрема, у Харківській скасовані всі обмеження споживання електроенергії, введені через пошкодження обладнання під час масованої ракетної атаки росіян 9 березня.

Про це Харків Times повідомили у НЕК «Укренерго».

“Ремонтні бригади НЕК «Укренерго» завершили аварійно-відновлювальні роботи на енергооб’єктах центрального регіону. Щиро дякуємо нашим литовським колегам за надану допомогу! Всі обмеження споживання, які були введені на Київщині, Житомирщині, Харківщині, через пошкодження обладнання під час масованої ракетної атаки ворога 9 березня, знято.”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на сьогодні, 9 березня, російські покидьки вдалися до чергової масованої ракетної атаки на об’єкти критичної інфраструктури України. По Харкову та Харківщині вдарили близько 15 ракет. В місті відсутні світло, вода й тепло. Не працює метро та наземний електротранспорт.

Внаслідок 15-ї масованої ракетної атаки росіян на енергетичну інфраструктуру України у трьох областях, зокрема, у Харківській, застосовуються обмеження енергопостачання через пошкодження об’єктів інфраструктури.