Росіяни масовано обстріляли Харків

Фото: соцмережі

У ніч на сьогодні, 9 березня, близько 03:50, рашистські покидьки знову завдали масованого ракетного удару по Харкову та Харківщині. Цілили по критичній інфраструктурі. Всього було випущено близько 15 ракет. По місту зникає світло та вода.

Про це Харків Times дізнався з власного досвіду й повідомлень мера міста Ігоря Терехова та начальника ХОВА Олега Синєгубова.

«Під прицілом енергетична інфраструктура. У деяких районах Харкова є проблеми зі світлом. Але ми вистоїмо і все полагодимо», – написав Терехов у Telegram.

«Ворог завдав біля 15 ударів по місту і області. Під прицілом окупантів знову об‘єкти критичної інфраструктури. Попередньо, є влучання у приватний житловий будинку на Харківщині. Інформація щодо постраждалих і масштабів руйнувань уточнюється», – трохи згодом зазначив Синєгубов.

За його словами, загроза повторних ударів зберігається.

В Харкові місцями почали зникати електрика та вода. За нашими відомостями, їх немає в середмісті, в районі Холодної Гори, на ХТЗ.

Як передають соцмережі, є влучання у приватний будинок у Холодногірському районі Харкова. З-під завалів рятувальники дістали двох постраждалих мирних мешканців міста. Ними займаються лікарі екстренки.

На місці одного з прильотів зайнялася пожежа.

Наразі масштабна повітряна тривога оголошена по всій Україні. Повідомляють про влучання ракет по об’єктах критичної інфраструктури в Одеській області.

Як повідомляв Харків Times, 6 березня у Харківській області російськими обстрілами було пошкоджено житлові будинки, гаражі, навчальний заклад та пожежну частину.