У Харківській області російськими обстрілами пошкоджено будинки, школу та пожежну частину

Фото: ДСНС у Харківській області

6 березня у Харківській області російськими обстрілами було пошкоджено житлові будинки, гаражі, навчальний заклад, пожежна частина.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом минулої доби рашисти обстрілювали прикордонні міста та села Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

У с. Лиман Вовчанської громади Чугуївського району обстрілом пошкоджено навчальний заклад. У Вовчанську зруйновані житлові будинки.

“У смт. Козача Лопань Харківського району ворог вів вогонь із РСЗВ. Пошкоджено щонайменше 4 житлові будинки, господарські споруди та гараж. Також пошкоджена місцева пожежна частина.”, – розповів очільник області.

В результаті артилерійського удару по селищу Козача Лопань сталося 2 пожежі у приватному секторі, розповіли у ДСНС області

“В одному з випадків горів гараж та автомобіль на площі 40 кв.м. В іншому – дах житлового будинку на площі 80 кв.м. Пожежі гасили рятувальники 63-го Державного пожежно-рятувального посту з селища Козача Лопань та 53-ї Державної пожежно-рятувальної частини з м. Дергачі. Останній осередок горіння був ліквідований о 13:36.”, – розповіли рятувальники.

За попередніми даними, внаслідок обстрілів та пожеж мирні мешканці не постраждали.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 96 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 5 березня, через російський обстріли у Харківській області загинуло подружжя. Окупанти влучили протитанковою ракетою по легковику, яким їхали чоловік та жінка.