У чотирьох громадах Харківщини відключили опалення

Фото: ventbazar.ua

Протягом останнього тижня березня, з 24 по 31, у Харківської області за рішенням місцевої влади у чотирьох громадах завершено опалювальний сезон 2022-20223 р. Відключили опалення у Балаклійській, Лозівській, Первомайській та Чугуївській громадах.

Про це Харків Times дізнався з відповідних рішень органів влади.

Більше тижня холодні батареї у квартирах мешканців Лозової. Тут, за рішенням виконкому Лозівської міської ради, припинили подавати теплоносій до багатоквартирних будинків з 24 березня.

«Виключенням стали лікарні, їх продовжать опалювати, але не довше ніж до 31 березня, саме цього дня завершується контракт на поставку газу», – повідомили у виконкомі.

31 березня голова Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва підписала розпорядження про завершення опалювального періоду 2022-2023 в громаді. Згідно з розпорядженням, з 31 березня опалення вимкнено у багатоквартирних будинках і об’єктах соцсфери, окрім центральної лікарні.

Схоже рішення прийнято у Первомайську. Тут з 31 березня не опалюють житлові будинки та об’єкти соціальної інфраструктури. Виключення – об’єкти, що опалюються альтернативними джерелами опалення, в тому числі державної установи «Первомайська виправна колонія (№ 117)» та КНП Первомайська центральна районна лікарня.

31 березня завершено опалювальний сезон у Балаклійській громаді, повідомляється на сайті міськради.

Як повідомляв Харків Times, 29 березня голова Харківської ОВА Олег Синєгубов підписав розпорядження про завершення опалювального сезону.