Постраждалого від вибуху на Ізюмщині госпіталізували до харківської лікарні

До Харківської обласної клінічної лікарні госпіталізували 59-річного мирного мешканця, який постраждав сьогодні, 1 квітня, внаслідок вибуху невідомого пристрою у селі Довгалівка Ізюмського району Харківської області.

Про це Харків Times  повідомили у ДСНС області.

За попередньою інформацією, чоловік підірвався на ворожій розтяжці.

“З діагнозом мінно-вибухова травма, закрита черепно-мозкова травма, осколкове поранення обличчя зліва та лівого стегна його госпіталізували до обласної клінічної лікарні.”, – розповіли рятувальники.

У ДСНС закликали всіх мешканців регіону бути уважними і обережними. Не ходити невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпати будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета у жодному разі не торкатись його. Потрібно негайно відійти на безпечну відстань та повідомити в ДСНС або Нацполіцію за телефонами “101”, “102” або “112”.

Як повідомляв Харків Times, 1 квітня в Ізюмському районі Харківської області внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої постраждав мирний мешканець. Боєприпас здетонував у дворі домоволодіння, що належить чоловіку.