Ворог обстрілював населені пункти Харківщини з артилерії, танків та РСЗВ – Синєгубов

Фото: Олег Синєгубов/Facebook

Минулої доби, 25 березня, російські загарбники продовжували обстрілювати прикордонні населені пункти Харківської області з артилерії, РСЗВ та навіть танків. Під вогнем перебували Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча та інші міста й села.

Про це Харків Times повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

«Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів», – написав Синєгубов у Facebook.

За його словами, внаслідок ворожих обстрілів у Вовчанську пошкоджені житлові будинки. В селі Тимофіївка Богодухівського району один будинок знищено, ще два пошкоджені – по селу росіяни били з танків.

«Вчора в с. Шестакове Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 70 років. Від отриманих травм, на жаль, загинув», – повідомив голова ХОВА.

Піротехніки минулої доби, обстеживши близько 4,5 га території, знешкодили 149 вибухонебезпечних предметів.

Фото: Олег Синєгубов/Facebook

Як повідомляв Харків Times, протягом доби 24 березня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили 74 пожежі, дві з яких виникли через російські обстріли. Горіли приватний будинок, гараж та автомобіль. Ще 54 загоряння сталися в екосистемах регіону.