У Харківській області через російські обстріли горіли будинок, гараж та автомобіль

Фото: ДСНС у Харківській області

Протягом доби 24 березня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили 74 пожежі, дві з яких виникли через російські обстріли. Горіли приватний будинок, гараж та автомобіль. Ще 54 загоряння сталися в екосистемах регіону.

Про це Харків Times повідомили в ДСНС області.

“В с. Кругляківка, внаслідок обстрілу, горів будинок на площі пожежі 100 кв.м. В с. Першотравневе на території приватного домогосподарства горів гараж та автомобіль на площі пожежі 15 кв.м.”, – розповіли рятувальники.

За інформацією Харківської ОВА, протягом 24 березня під ворожим вогнем опинилися міста та села Харківського, Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів області.

Внаслідок масованих обстрілів Чугуївського району, у Вовчанську пошкоджено щонайменше 2 житлові будинки, у смт Вільча – 4 житлові будинки, у с. Бугаївка є влучання снарядів на відкритій території. Крім того, в Чугуївському районі зруйновано інфраструктурний об’єкт.

За попередніми даними, постраждалих чи загиблих серед мирних мешканців від російських обстрілів не було.

За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 153 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times23 березня у Харківській області російськими обстрілами пошкоджено приватні житлові будинки, споруди фермерського господарства, лінії електропередач.