Поліція розшукує хлопчика, батьки якого загинули в розстріляній окупантами автоколоні під Куп’янськом

Харківська поліція розшукує п’ятирічного Ярослава Майгура, батьків якого вбили російські окупанти у вересні цього року під час розстрілу евакуаційної автоколони під Куп’янськом. Дитину, що дивом вижила, забрав хрещений батько, і де зараз хлопчик невідомо.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції Харківської області.

За інформацією правоохоронців до широкомасштабного вторгнення рашистів, ця родина мешкала у Харкові. В квітні 2022 року, рятуючись від обстрілів, Ярослав Майгур разом із своїми батьками переїхав до селища Куп’янськ-Вузловий.

“У вересні на автодорозі між смт Куп’янськ-Вузловий та с. Курилівка було розстріляно колону цивільних, на місці від обстрілу померли мати та батько дитини. Хлопчика забрав хрещений батько та на даний час місцезнаходження дитини не встановлене.”, – розповіли в поліції.

Прикмети Ярослава:

  • на вигляд 4-6 років, худорлявої статури, світле коротке волосся.

Всіх, кому що-небудь відомо про хлопчика, просять повідомити до відділу поліції № 3 Харівського РУП № 1 за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська, 211 або за телефонами 102, 050-728-20-81.

Фото: Нацполіція Харківської області

Як повідомляв Харків Times, за даними СБУ, наприкінці вересня російські покидьки розстріляли евакуаційну автоколону з шести легковиків та вантажівки з мирними мешканцями у Харківській області. Експерти на місці виявили 24 тіла загиблих. Серед них 13 дітей та одна вагітна жінка. Частина людей з розстріляної евакуаційної автоколони згоріла заживо.

Декілька людей змогли врятуватися під час обстрілу, і вони розповіли подробиці цього жаххіття слідчим.

Пізніше під час слідчих дії правоохоронці знайшли тіла ще двох загиблих під час розстрілу автоколони під Куп’янськом.