Під окупацією залишаються населенні пункти на Куп’янському та Вовчанському напрямках – Синєгубов

Фото: armyinform.com.ua

У Харківській області станом на 31 жовтня залишилося звільнити від російських окупантів приблизно 24 населенні пункти.

Про це Харків Times дізнався з коментаря голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“У нас залишилося під окупацією в середньому 24 населенні пункти. Я кажу в середньому тому, що ситуація на фронті постійно змінюється, вона мінлива. ЗСУ роблять все можливе, щоб якнайшвидше звільнити всю нашу територію. … Якщо ми говоримо про ділянки, які ще не звільнені, то це Куп’янський та частина Вовчанського напрямку.”, – розповів Олег Синєгубов.

Він повідомив, що під постійними ворожими обстрілами знаходться населенні пункти, що розташовані поблизу кордону з рф. Зокрема, міста Куп’янськ, Вовчанськ.

Вранці сьогодні, 31 жовтня, рашисти нанесли п’ять ракетних ударів по Харківській області.

“Ворог цілив по об’єктах критичної інфраструктури. Аналізуємо пошкодження критичної інфраструктури у Харкові та Чугуївському районі”, – розповів Олег Синєгубов.

Він також повідомив, що в області тривають роботи укріпленню існуючих фортифікаційних споруд та будівництву нових.

Як повідомляв Харків Times, 31 жовтня, близько 8:15 російські окупанти вдарили ракетами по Харкову. Через обстріл у місті зникла електрика, зупинився метрополітен і наземний електротранспорт.

Внаслідок російського ракетного удару по Харківській області, який окупанти здійснили 31 жовтня близько 8:15, постраждав чоловік.