З добрим ранком харків’ян привітали дві ракети з бєлгорода

Фото: соцмережі

Дві ракети з російського бєлгорода вдарили зранку сьогодні, 31 жовтня, по об’єкту критичної інфраструктури в Харкові.

Про це Харків Times довідався з повідомлення мера міста Ігоря Терехова у Telegram.

«Два прильоти по Харкову. Ворог вдарив по об’єкту критичної інфраструктури у місті», – написав Терехов.

З технічних причин припинено рух у Харківському метрополітені. Також у місті не працює електротранспорт. У мерії повідомили, що на маршрути вийшли автобуси.

ДСНС попереджає про «високу імовірність ракетних ударів по території України» протягом дня та закликає не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Наразі повітряна тривога оголошена також по всій території країни, з різних місць надходить інформація про вибухи ворожих ракет.

Як повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, о 08:00 по Харкову та Чугуївському району Харківської області росіяни вдарили «попередньо, ракетами комплексу С-300, які запустили з бєлгорода». На щастя, здається від цього удару люди не постраждали. На місцях влучань працюють всі служби. Синєгубов також попередив про можливі перебої зі світлом внаслідок ворожого обстрілу.

На Укрзалізниці повідомили про знеструмлення деяких ділянок та запізнення ряду поїздів.

Як повідомляв Харків Times, 29 жовтня окупанти обстріляли три райони Харківської області. Внаслідок обстрілів виникла пожежа на промисловому підприємстві в Куп’янську та була госпіталізована з пораненнями жінка.