В Ізюмському районі через російський обстріл постраждав підліток

Фото: Zelenskiy/Official

Протягом 30 жовтня у Харківській області через російські обстріли постраждав 16-річний підліток. Також ворожі боєприпаси викликали в регіоні три пожежі.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом 249 доби з початку широкомасштабного вторгнення, рашисти наносили удари по Харківському, Куп’янському, Чугуївському та Ізюмському районам області.

“Зокрема, були обстріляні місто Куп’янськ, смт Дворічна, Вовчанська громада. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди, сталися пожежі”, – розповів Олег Синєгубов.

Через ворожі обстріли виникли дві пожежі у Куп’янському та у одна – Чугуївському районах області, уточнили в ДСНС області.

“Горіли приватні будинки, господарчі споруди та цех, що не експлуатувався”, – розповіли рятувальники.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в Ізюмському районі госпіталізований з пораненням 16-річний хлопець. Його стан медики оцінюють як середній.

Протягом доби піротехніки ДСНС знешкодили 658 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям нещодавно деокупованих Куп‘янська та Ізюма рятувальники доставили біля 24 т води.

Як повідомляв Харків Times, дві ракети з російського бєлгорода вдарили зранку сьогодні, 31 жовтня, по об’єкту критичної інфраструктури в Харкові.

29 жовтня окупанти обстріляли три райони Харківської області. Внаслідок обстрілів виникла пожежа на промисловому підприємстві, та було госпіталізовано з пораненнями жінку.