Харківські теплові мережі відключили опалення та подачу гарячої води

Фото: ventbazar.ua

Комунальне підприємство «Харківські теплові мережі» попередило користувачів, що опалення та подача гарячої води наразі відключені. Це сталося через «нестабільне подання електроенергії».

Про це Харків Times повідомили у ХТМ.

«З 09:00 понеділка 31 жовтня по 17:00 понеділка, 31 жовтня відключені опалення та гаряча вода», – йдеться у повідомленні.

Причиною стало «нестабільне подання електроенергії» внаслідок ранкового удару по критичній інфраструктурі міста ракетами з російського бєлгорода вранці сьогодні, 31 жовтня.

Також відомо, що у Харківській області внаслідок російських ракетних ударів виникли проблеми з водопостачанням. Зокрема, обладнання не працює у Лозовій – через перепади напруги в електромережах.

Зараз ситуація з ракетною загрозою по Україні дещо стабілізувалася. Повітряні сили України повідомили у Telegram, що за сьогоднішній ранок над територією країни збиті 44 крилаті ракети з більше, ніж 50-ти, які були випущені рашистами. Тож ми трішечки потерпимо без опалення та дякуємо ЗСУ.

Як повідомляв Харків Times, дві ракети з російського бєлгорода вдарили зранку сьогодні, 31 жовтня, по об’єкту критичної інфраструктури в Харкові.