Хроніки асвабадітєлєй: хтось необережно покурив на руzzькій авіабазі у псковській області

Фото: Міноборони України/Telegram

У ніч на сьогодні, 31 жовтня, на руzzькій військово-повітряній базі «веретьє» у псковській області раптом стався потужний вибух. Знищено щонайменше два російські ударні вертольоти Ка-52 «алігатор».

Про це Харків Times повідомили у Міністерстві оборони України.

Тобто, ці два вертольоти знищені повністю. А ще два – суттєво пошкоджені. А що там з іншою технікою та особовим складом – наразі уточнюється.

«З метою ліквідації наслідків вибухів, а також «пошуку диверсійних груп» особовий склад військової частини піднято по тривозі, у військовій частині проходять слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

Та що там розслідувати?! Зрозуміло ж, що хтось просто необережно покурив у слушному місці. Цілком слушному, бо туди досі ще «не попало». Чи, може, руzzькі гвинтокрили просто «втратили стійкість через сильний вітер»? Й таке могло статися. Та й від бавовни, пробачте, від «хлопків» ніхто не застрахований.

Як повідомляв Харків Times, мабуть, руzzькі асвабадітєлі все ж таки готуються до «жесту доброї волі» щодо тимчасово захопленого Херсону. Але в місті, схоже, закінчилися цікаві для окупантів пам’ятники, та й другого екземпляру «святих мощів» князя Потьомкіна-Таврійського не завезли. Тому руzzькі злодюжки переключилися на більш приземлені та практичні речі – приміром, перегнали до Криму транспортні засоби, що знаходилися у комунальній власності. А ще вони грабують аптеки та поліклініки.