У Харкові повністю відновлено рух електротранспорту, – Терехов

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Сьогодні, 11 жовтня, у Харкові, який напередодні пережив черговий блекаут, влаштований російськими окупантами, повністю відновлено рух міського електротранспорту.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради з посиланням на коментар мера міста Ігоря Терехова виданню «Страна» Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Вчора через вороже влучення було припинено енергопостачання міста, зупинилося метро, ​​тролейбуси, трамваї. Ми скоригували рух автобусів таким чином, щоб люди могли дістатися будь-якого району Харкова. Почали відновлювати систему енергопостачання. І надвечір практично відновили подачу електроенергії та водопостачання.

О 6:30 ранку громадський транспорт, включаючи метрополітен, працює повністю», – повідомив Ігор Терехов.

За словами мера, до Харкова після звільнення територій Харківської області повертаються харків’яни.

«Стріляють по всій країні. Люди вже зрозуміли, що безпечних місць немає, і їдуть додому», – зазначив міський голова.

За його словами, сьогодні населення Харкова становить 1,1 млн. осіб.

Як повідомляв Харків Times, 10 жовтня  рашисти завдали по Харкову дев’ять ракетних ударів, але частину з тих ракет С-300, що летіли на місто, збила наша ППО. Загалом по Україні російські покидьки випустили більше 70 ракет, які забрали життя 11 наших співвітчизників. Рашисти били по енергетичній інфраструктурі, у Харкові та інших регіонах України зникало світло та водопостачання.

Станом на 18:00 10 жовтня Харківська область повністю підключена до енергопостачання. У Харкові ще залишалася непідключеною частина Шевченківського району.