Частину Харкова можуть знеструмити

Фото: academ.info

Енергетики попередили про можливе відключення електрики у трьох районах Харкова. Знеструмити частину міста можуть для стабілізації ситуації в енергомережі регіону.

Про це Харків Times повідомили у АТ “Харківобленерго”.

“Частково можуть бути знеструмлені споживачі електричної енергії в Київському, Салтівському та Індустріальному районах Харкова”, – розповіли енергетики.

Відключення світла орієнтовно триватиме до 16.00.

Як повідомляв Харків Times, 10 жовтня  рашисти завдали по Харкову дев’ять ракетних ударів, але частину з тих ракет С-300, що летіли на місто, збила наша ППО. Загалом по Україні російські покидьки випустили більше 70 ракет, які забрали життя 11 наших співвітчизників. Рашисти били по енергетичній інфраструктурі, у Харкові та інших регіонах України зникало світло та водопостачання.

Станом на 18:00 10 жовтня Харківська область повністю підключена до енергопостачання. У Харкові ще залишалася непідключеною частина Шевченківського району.

Влада країни просить всіх українців не вмикати у час пікових навантажень на електромережу з 17:00 до 22:00 обігрівачі, пральні машини, праски, систему обогріву “тепла підлога” та інші потужні електроприлади.