За добу в Харківській області від ворожих боєприпасів постраждали вісім людей

28 вересня у Харківській області госпіталізували сім постраждалих від російських обстрілів. Ще одна людина підірвалася на ворожій міні.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, під ворожим вогнем опинилися три райони області, прилеглі до лінії зіткнення та кордону з рф.

“В Куп’янському районі були обстріляні села Дворічна, Грушівка, Сенькове та Колодязне. В Харківському – Стрілеча та Красне. В Богодухівському – Соснівка. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди, сталися пожежі”, – розповів Олег Синєгубов.

Пожежа, спричинена влучанням ворожих боєприпасів, трапились у смт. Дворічна Куп‘янського району області. Горіла приватна оселя на площі 30 кв.м, розповіли у ДСНС області. Рятувальники опертивно загасили цю пожежу.

За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями були госпіталізовані 7 людей в Куп’янському районі. В Ізюмському районі підірвався на міні та отримав поранення 26-річний чоловік.

Як повідомляв Харків Times, російські окупанти щоденно обстрілюють Харків та область, руйнуючи критичну інфраструктуру. Так, ввечері 27 вересня рашисти вдарили по Харкову з території бєлгородської області рф ракетами типу С-300. Внаслідок обстрілу виникла масштабна пожежа, яку загасили рятувальники, і зникла електрика у частині міста. Деякий час не працювали номери екстренних служб.