Вчора ввечері Харків знову постраждав від «даруночків з бєлгорода» (фото)

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

За даними правоохоронців, увечері вчора, 27 вересня, Харків вразили ракети С-300, що вилетіли з російського бєлгорода.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

«Обстріл здійснювався ракетами зенітно-ракетного комплексу С-300», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що «бєлгородські подаруночки» пошкодили кілька інфраструктурних об’єктів у Холодногірському районі міста, на місцях влучань виникли масштабні пожежі.

В поліції також повідомили про влучання однієї з російських ракет у приватний будинок в Шевченківському районі Харкова. На щастя, при цьому ніхто не постраждав.

У Харківській обласній прокуратурі Харків Times повідомили, що з приводу вчорашнього обстрілу вже розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК).

«За попередніми даними, зс рф обстріляли Харків ракетами типу С-300, випущеними з території бєлгородської області рф», – йдеться у повідомленні.

У частині Шевченківського та Холодногірського районів міста досі немає електрики, хоча енергетики намагаються відновити постачання якомога швидше.

Як повідомляв Харків Times, увечері 27 вересня, близько 20:50, рашистські окупанти завдали по Харкову кілька ракетних ударів. Внаслідок цього в місті виникла пожежа та у частині міста зникла електрика.

Ця публікація була створена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Вміст публікації є одноосібною відповідальністю DW Akademie, ГО “Львівський медіафорум”, Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.