Українські воїни мають серйозні успіхи на Балаклійському та на інших напрямках – Синєгубов

Мешканців Харкова та області закликають бути максимально обережними, оскільки через успіхи українських військових російські окупанти стали частіше бити по мирним мешканцям регіону.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення у Telegram начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“В останні дні ворог збільшив інтенсивність ударів по Харкову та населених пунктах області. На жаль, є жертви серед цивільного населення. Закликаю усіх бути максимально обережними. Активізація окупантів пов’язана перш за все з успіхами ЗСУ, які зараз звільняють територію області”, – розповів Олег Синєгубов.

Очільник області підкреслив, що українські воїни дуже мотивовані і не залишать ворогу жодного шансу.

“Ворог деморалізований та тікає з нашої землі. Ми маємо серйозні успіхи на Балаклійському напрямку та на інших напрямках, але зараз говорити про це ще рано”, – розповів Синєгубов.

За його словами, в звільнені населені пункти повертається поліція та інші служби, відновлюється робота органів державної влади, надається допомога населенню. В найближчий час розпочнеться відновлення інфраструктури та підготовка до зими.

Віримо в наші Збройні сили, дякуємо кожному воїну. Перемога буде за нами. Слава Україні!

Як повідомляв Харків Times, станом на 8 вересня в  ході ведення активних дій на Харківському напрямку вже звільнено понад 20 населених пунктів Харківської області.