Вночі росіяни гатили по Харкову ракетами та з РСЗВ – загинула жінка

ДСНС у Харківській області

У ніч з 8 на 9 вересня російські окупанти, розлючені своєю поразкою у Харківській області, відігралися на мирних мешканцях Харкова. Протягом ночі рашисти нанесли ракетні удари та обстріляли місто з реактивної артилерії.

Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Удар з РСЗВ окупанти здійснили близько 22:00 8 вересня. Під ворожий вогонь потрапив Київський район міста.

“Снаряд влучив у приватний будинок, що призвело до його повного руйнування. Загинула 53-річна жінка”, – розповіли в прокуратурі.

Близько 1:30 російські нелюди здійснили ракетну атаку по Харкову. У місті було чутно шість потужних вибухів. Внаслідок ракетного удару повністю зруйнована триповерхова адміністративна будівля, виникла пожежа площею близько 100 кв.м.

За попередньою інформацією, люди внаслідок цього ракетного удару не постраждали.

Місця обстрілів оглянули слідчо-оперативні групи. Правоохоронці зібрали речові докази та задокументували всі обставини злочинів армійців рф. Слідство попередньо встановило, що  удари по місту окупанти нанесли ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф.

За інформацією Харківської ОВА, частина ракет «самоліквідувалася» на території рф. За фактами обстрілів проводяться досудові розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляв Харків Timesдвоє мирних мешканців Харкова загинули, ще п’ятеро отримали поранення внаслідок обстрілу Індустріального та Немишлянського районів з боку російських окупантів вранці 8 вересня.