Вже традиційні нічні «подаруночки з бєлгорода» прилетіли у Немишлянський район Харкова

Фото: соцмережі

Сьогодні, 7 вересня, о пів на першу ночі, сусіди-бєлгородці привітали нас вже традиційними «даруночками». Цього разу дісталося Немишлянському району Харкова.

Про це Харків Times довідався з повідомлення у Telegram мера міста Ігоря Терехова.

«О пів на першу ночі ракетний удар по Харкову. Поки що відомо про прильоти у Немишлянському районі. За попередньою інформацією, там горять кілька авто та виробнича будівля. Ще кілька місць можливих прильотів перевіряють рятувальники. Про жертв чи постраждалих на цю хвилину інформації немає», – написав Терехов.

Майже таку саму інформацію надає й Харківська обласна військова адміністрація.

«Окупанти вчергове завдають ударів по Харківщині! На місцях влучань працюють профільні служби. У одному з районів Харкова є пошкодження інфраструктури. Інформації про постраждалих наразі не надходило», – йдеться у повідомленні ХОВА.

У соцмережах пишуть про приліт трьох ракет у місто й чотирьох – в область. Також повідомляють, що одна з випущених росіянами з бєлгорода ракет «повернулася до відправника», вибухнувши у бєлгородській області росії.

Як повідомляв Харків Times, вранці вчора, 6 вересня, російська ракета С-300, запущена з території бєлгородської області рф, розвалила частину п’ятиповерхового житлового будинку в самому середмісті. Інша ракета влучила неподалік – у двір адміністративної будівлі.

У ніч на вчора, 6 вересня, внаслідок влучання російського «даруночка» у приватний сектор в Індустріальному районі Харкова загинула літня жінка та залишився без житла батько загиблого героя Небесної сотні Владислава Зубенко.