З-під завалів у центрі Харкова звільнили людей (фото)

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

З-під завалів житлового будинку, зруйнованого російською ракетою вранці сьогодні, 6 вересня, у центрі Харкова, вже врятовано трьох людей – двох жінок та чоловіка. На щастя, вони не поранені.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення мера міста Ігоря Терехова.

«Рятувальники розбирають завали у центрі Харкова. З-під руїн житлового будинку вже врятували трьох людей – двох жінок та чоловіка. Попередньо не постраждали. Рятувальні роботи продовжуються», – написав Терехов у Telegram.

Як повідомив кореспондент Харків Times з місця події, російська ракета «прошила» центральну частину п’ятиповерхової будівлі від даху до підвалу.

За словами Терехова, «фактично знищено три під’їзди».

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури Харкова вже розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК).

«За попередніми даними, окупанти обстріляли Харків ракетами С-300, випущеними з території бєлгородської області рф», – повідомили у прокуратурі.

Також постраждала адміністративна будівля у центрі міста, у двір якої прилетів другий «даруночок з бєлгорода».

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 6 вересня, російські покидьки знову вдарили ракетами по Харкову. Постраждав багатоквартирний житловий будинок та адміністративна будівля у центрі міста.