Вночі російська ракета з бєлгорода вбила жінку в Індустріальному районі Харкова (фото)

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

У ніч на сьогодні, 6 вересня, при ракетному обстрілі Харкова з сусіднього бєлгорода російська ракета влучила у приватний будинок в Індустріальному районі міста. Під завалами знайдено тіло жінки. В іншому будинку від уламка російської ракети сталася пожежа.

Про це Харків Times довідався з повідомлення мера Харкова Ігоря Терехова.

«Ракетний обстріл Індустріального району. В одному випадку потрапляння у приватний житловий будинок. Під час розбору завалів знайдено тіло жінки. У другому випадку ракета прилетіла неподалік приватного житла. Від розльоту осколків спалахнув будинок. Без постраждалих», – написав уночі мер міста в Telegram.

Як повідомили Харків Times у Головному управлінні ДСНС області, пожежа внаслідок російського обстрілу виникла о 01:15.

«Горів двоповерховий будинок на площі пожежі 300 кв.м. та дах прибудови 15 кв.м. До місця події відразу прибуло 3 відділення ДСНС на автоцистернах», – йдеться у повідомленні.

Рятувальникам вдалося швидко локалізувати пожежу, не допустивши її розповсюдження на більшу площу, але гасили вогонь майже до сьомої години ранку.

На щастя, від пожежі постраждалих немає. Бійці ДСНС також «обстежили прилеглу територію, перевірили прилеглі оселі щодо недопущення ситуацій по обрушенню аварійних конструкцій».

Як повідомляв Харків Times, вчора, 5 вересня, близько 11 години, російські загарбники обстріляли селище Золочів Богодухівського району області. Внаслідок обстрілу загинули двоє чоловіків.