Окупанти вдарили ракетами по Печенігам – постраждали кілька дорослих та дитина

Фото: Печенізький селищний голова Олександр Гусаров

Внаслідок ракетного удару, який окупанти нанесли сьогодні, 6 вересня, по селищу Печеніги Харківської області, постраждали декілька мирних мешканців. Серед поранених – підліток, що їхав на велосипеді.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Печенізького селищного голови Олександра Гусарова.

“Сьогодні близько 12:00 ворог двома ракетами С-300 наніс удар по мирному населенню смт.Печеніги!! Є поранені : підліток, який прямував на веломашині по вулиці, чоловік, який ремонтував покрівлю вдома та люди, які знаходилися вдома отримали осколкові поранення склом”, – повідомив Олександр Гусаров.

Внаслідок обстрілу також постраждав приватний сектор, у багатоквартирних будинках вибило вікна, двері, та зірвало покрівлі. Крім цього під час російських обстрілів на території Печенізької громади пошкоджено один з розподільних газопроводів. Про це повдіомили в АТ «Харківгаз».

“Газовики оперативно локалізували аварійну ситуацію. Наразі ведуться роботи з заміни пошкодженої ділянки мережі”, – розповіли в компанії.

Як повідомляв Харків Times, 5 вересня, близько 11 години, російські загарбники обстріляли селище Золочів Богодухівського району області. Внаслідок обстрілу загинули двоє чоловіків.