Землеустрій, фінанси та перейменування – у Харкові проведуть сесію міськради

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

10 серпня у дистанційному режимі відбудеться дванадцята позачергова сесія Харківської міської ради 8-го скликання.

Про це Харків Times дізнався з розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехова.

У проєкті порядку денного – 25 питань та «Різне».

Зокрема, депутати затвердять Положення про звання «Почесний громадянин міста Харкова» та розглянуть питання про присвоєння цього звання. Також заплановано змінити склад виконкому міськради та затвердити міську комісію з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища.

Як завжди, будуть розглянуті фінансові та питання землеустрою. Низку питань буде присвячено навчальним закладам. Частину їх планують ліквідувати, деякі – перейменувати. Також буде створено новий дитячий садок № 56 комбінованого типу «Родина».

До порядку денного внесено питання про присяжних для районних судів міста Харкова. Також планується внести зміни до програми розвитку цивільного захисту, підвищення рівня публічної безпеки та сприяння організації територіальної оборони в місті Харкові на 2018‒2025 роки.

Початок сесії – о 12:00.

З початку повномасштабного вторгнення армії рф в Україну, це вже друга позачергова сесія Харківської міської ради. 11 травня цього року депутати провели засідання у дистанційному режимі, під час якого, зокрема, засудили російську агресію.

Як повідомляв Харків Times, фракції опзж та партії шарія у Харківській міськраді припинили своє існування.