Медики борються за життя 15-річної пораненої під час ранкового удару з РСЗВ по Салтівці

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

У лікарнях міста Харкова надають допомогу 72-річній жінці та 15-річній дівчині, які отримали поранення вранці сьогодні, 20 липня, під час російського обстрілу з РСЗВ Салтівського району міста.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військвоій адміністрації.

72-річна жінка отримала мінно-вибухові поранення. Вона перебуває у хірургічному відділенні, її стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

“Стан 15-річної дівчинки, на жаль, тяжкий. Лікарі надають всю необхідну допомогу.”, – розповіли в ХОВА.

13-річний брат пораненої дівчини загинув сьогодні під час російського удару по Салтівці.

В Харківській ОВА з посиланням на Обласний центр екстреної медичної допомоги повідомили, що сьогодні внаслідок російських обстрілів в області загинув один чоловік і щонайменше сім мирних мешканців поранені.

“1 людину поранено в Чугуївській громаді, 2 травмованих – у Малинівській. У Золочівській громаді загинув чоловік, ще 2 людини отримали поранення. Ще 2 поранених в Печенізькій громаді.”, – розповіли в ХОВА.

Про стан поранених сьогодні мешканців області стане відомо трохи пізніше, оскільки ще не всіх постраждалих доставили до лікувальних закладів.

Як повідомляв  Харків Times, 20 липня, приблизно о дев’ятій ранку рашисти вдарили з РСЗВ по Салтівці. Внаслідок російського обстрілу загинули двоє дорослих та 13-річний підліток.