Окупанти вдарили з РСЗВ біля зупинки у Харкові – троє людей загинули (фото)

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

Внаслідок обстрілу, який російські окупанти здійснили вранці сьогодні, 20 липня по Салтівському району Харкова, загинули троє людей, також поранено жінку.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова з посиланням на дані обласного Центру екстреної медичної допомоги

Внаслідок удару загинули хлопчик 13 років, чоловік та жінка. Жінка 72 років отримала поранення. Також було поранено 15-річну дівчину, сестру загиблого підлітка, повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Ворожі снаряди влучили біля зупинки транспорту, розповів начальник слідчого управління ГУ Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов.

“Троє людей, що знаходились біля зупинки громадського транспорту загинули. Серед загиблих один неповнолітній хлопець. За попередніми даними, обстріл був з РСЗВ Ураган.”, – розповів Сергій Болвінов.

Читайте також:

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка документує черговий злочин росіян.

Як повідомляв Харків Timesпротягом доби 18 липня у Харківській області від російських обстрілів загинув чоловік, п’ятеро людей госпіталізовані.