ЗСУ зробили все, щоб бєлгородський «гостинець» для Харкова загубився дорогою

Фото: slovoidilo.ua

13 липня приблизно о третій ночі у Харкові знов було чутно потужні вибухи – це пішли курсом руського воєнного корабля випущені з російського бєлгорода ракети.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Вночі Харкову намагалися завдати ракетного удару, але наші ЗСУ зробили все, щоб бєлгородський «гостинець» від сусідів «загубився дорогою». Потерпілих немає.”, – розповів очільник області.

І потужні вибухи, які чули харків’яни цієї ночі – це, скоріш за все, робота нашої ППО.

Вдень 12 липня ворог обстріляв Індустріальний та Немишлянський райони Харкова, внаслідок чого п’ять людей отримали поранення. Станом на ранок 13 липня загрози життя потерпілих немає, вони знаходяться у лікарні, де отримують всю необхідну допомогу.

В області під ворожий вогонь потрапили населенні пунктих Харківського, Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського районів області. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди.

Протягом доби в Харківській області поранення від російських обстрілів отримали п’ять мирних мешканців: двоє людей в Харківському районі, одна людина в Богодухівському, дві людини в Ізюмському. На жаль, в Слатиному, Харківського району, загинув 55-річний чоловік.

На території області тривають активні бойові дії. В районі Ізюма окупанти вели штурм в напрямку Довгенького. Наші захисники дали ворогу відсіч, змусивши того відійти з втратами.

Як повідомляв Харків Times, 12 липня, близько о 13:30 російські окупанти вчергове накрили вогнем Індустріальний район міста Харкова – містяни чули приблизно півтора десятки вибухів. Внаслідок обстрілу постраждали п’ятеро людей.

12 липня о 8:10 російскі окупанти вчергове обстріляли з артилерії селища міського типу Золочів Харківської області.