За добу росіяни вбили в Харківській області трьох мешканців, 13 людей поранили – Синєгубов

Протягом доби 23-24 червня російські окупанти наносили удари по Харкову та чотирьом районам області. Внаслідок ворожих обстрілів загинули троє людей, 13 мирних мешканців поранені.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військовї адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, під ворожий вогонь в області потрапили Чугуївський, Ізюмський, Богодухівський та Харківський райони. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди. У Харкові ворог обстріляв ХТЗ та Київський район, в якому майже зруйнував спорткомплекс. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

Через російські обстріли найбільше людей постраждало в Чугуєві – тут росіяни поранили чотирьох дорослих та двох дітей шести та дев’яти років. Ще одна людина поранена в с. Велика Бабка. Один поранений – у Золочеві. В с. Андріївка Ізюмського району внаслідок обстрілів постраждали двоє цивільних.

“В м. Балаклія вчора дві людини загинули. Сьогодні зранку внаслідок обстрілу одна жінка поранена, ще одна жінка загинула, а її чоловік отримав поранення.”, – розповів очільник області.

Внаслідок удару, який рашисти нанесли сьогодні зранку, поранена одна людина в селі Кутузівка Харківського району.

В області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на утриманні раніше зайнятих позицій та активізував діяльність диверсійно-розвідувальних груп.

У районі Ізюма росіяни обстрілюють цивільну інфраструктуру та готують продовження наступу в напрямку м. Слов’янськ. Наші захисники продовжують нищити ворога та тримати свої рубежі.

Як повідомляв Харків Times, починаючи з 21 червня окупанти щодня жорстоко обстрілюють Чугуїв та Чугуївський район – там щодня внаслідок російських обстрілів гинуть та отримують поранення люди. Так, внаслідок ранкового удару по селищу Печеніги, який рашисти здійснили 23 червня, було поранено сім людей, двоє з них – діти.