Захисники Харкова з першого пострілу з Panzerfaust влучили у ціль (відео)

Бійці Харківського окремого батальйону територіальної оборони вдосконалили навички стрільби з РПГ, АГС та іншої зброї, також опанували німецький гранатомет Panzerfaust.

Про це Харків Times повідомили у батальйоні.

“Нещодавно на полігоні наші гранатометники з першого разу вразили ціль “танк” з РПГ та німецького гранатомету Panzerfaust. Також на відмінно відстріляли бійці зі стрілецької зброї та АГС.”, – розповіли Захисники Україні.

Довідково

Panzerfaust — німецький ручний протитанковий гранатомет. Він складається з блоку управління вогнем та одноразового пускового пристрою. У свою чергу блок управління вогнем має у своєму складі складні рукоятки, ударно-спусковий та запобіжний механізми, складаний плечовий упор та оптичний приціл. Існує модернізована версія блоку управління вогнем, оснащена балістичним комп’ютером, оптичним прицілом, лазерним далекоміром. Гранатомет може вести вогонь реактивними гранатами з кумулятивною або тандемною бойовою частиною.

Як повідомляв  Харків Times, командир 92-ої ОМБр Павло Федосенко розповів, що у перші дні після вторгнення рашистів бої точилися майже на кожній вулиці, а Харків захищали всі – і військові, і цивільні.