У Харківській області зранку поранені п’ять дорослих та двоє дітей

Фото: ДСНС у Харківській області

Чугуївська громада Харківської області вже третю добу виживає під безжальним вогнем рашистів. 23 червня внаслідок ворожих обстрілів у смт Печеніги поранено сім людей, двоє з них – діти.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військовї адміністрації Олега Синєгубова.

Окупанти нанесли удар по мирному селищу вночі 23 червня. Внаслідок ночного обстрілу пошкоджено приватне підприємство, сталася пожежа.

“Обстріли продовжилися і зранку. Зруйновані приватні будинки. За попередніми даними, сім поранених цивільних, з них дві дитини, інформація оновлюється.”, – розповів очільник області.

22 червня, близько 23:00 окупанти вчергове обстріляли Індустріальний район Харкова, сталася пожежа на складських приміщеннях. За попередньою інформацією ніхто не постраждав.

Також вночі знову окупанти обстріляли м. Дергачі, частково зруйновано офісну будівлю. Як повідомили Харків Times, через ворожі обстріли більша частина міста знов залишилася без світла. Енергетики проводять обстеження пошкоджених електромереж та розпочинають відновлювані роботи. Однак спрогнозувати терміни остаточного відновлення світла у місті неможливо.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку російські окупанти намагаються не допустити виходу ЗСУ в тил російського угруповання, що діє на Слов’янському напрямку. Противник вів повітряну розвідку в районах населених пунктів Байрак та Рубіжне.

В районі Ізюму ворог намагається створити умови для відновлення наступу в напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ.

Як повідомляв Харків Times, протягом доби 21-22 червня російські окупанти продовжили тероризувати обстрілами м. Харків та населені пункти області. Внаслідок ворожих ударів найбільше людей загинуло у Чугуєві, Харкові та Золочівській громаді.