Окупанти другу добу тероризують обстрілами Харківську область – найбільше жертв у Чугуєві

Фото: ДСНС

Протягом доби 21-22 червня російські окупанти продовжили тероризувати обстрілами м. Харків та населені пункти області. Внаслідок ворожих ударів найбільше людей загинуло у Чугуєві, Харкові та Золочівській громаді.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військовї адміністрації Олега Синєгубова.

“У Харкові вночі від обстрілів постраждали Слобідський та Індустріальний райони. Пошкоджені господарські та промислові об’єкти, сталося кілька масштабних пожеж. Зранку тривають обстріли Немишлянського району Харкова. Попередньо 3 поранених. Інформація уточнюється.”, – розповів Олег Синєгубов.

Вчора, 21 червня внаслідок удару по ХТЗ, загинуло п’ятеро людей, 11 отримали поранення.

Ввечері  окупанти обстріляли Чугуївську громаду. За попередніми даними, шість загиблих, четверо поранених. З початку російського вторгнення – це найбільша кількість загиблих у Чугуєві від ворожих обстрілів. За інформацією Нацполіції області внаслідок удару у місті пошкоджено приватні житлові будинки, багатоповерхівку, торговельні павільйони та автостанцію.

Вночі рашисти продовжили обстріли м. Чугуїв, зруйновані житлові будинки та господарські споруди. За попередньою інформацією, загинули двоє людей, двоє поранені.

У смт Золочів, Богодухівського району, пошкоджено багатоквартирний будинок, сталася пожежа. З-під завалів вилучили тіло 1 загиблого. Наразі тривають рятувальні роботи, є імовірність, що під завалами ще 2 людей.

В смт Шевченкове, Куп’янського району, внаслідок російського обстрілу учора ввечері 1 людина зазнала поранення.

“На лінії зіткнення ворог стріляє зі ствольної та реактивної артилерії. На Харківському напрямку окупанти ведуть повітряну розвідку. У районі Ізюму ворог продовжує штурмові дії в напрямку міста Слов’янськ. Наші військові тримають оборону. Російські окупанти зазнають великих втрат. Віримо в наших захисників та кожен на своєму місці працюємо на перемогу!”, – розповів очільник області.

Як повідомляв Харків Times, 21 червня 2022 року у Харківській області внаслідок російських обстрілів загинули 15 людей, ще 16 отримали поранення.