Слідчі повідомили про підозру ще одному зраднику з Ізюма

Фото: khar.gp.gov.ua

Співробітники СБУ в Харківській області проводять розслідування відносно 42-річного мешканця Ізюма, Володимира Суханова, який перейшов на бік окупантів. Слідчі заочно повідомили йому про підозру за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, під час тимчасової окупації м. Ізюм Суханов добровільно зайняв посаду так званого «начальника медичної служби — служби медикаментів» у незаконно створеному органі влади, а саме в окупаційній адміністрації держави-агресора. Цей чоловік займався обліком та розподіленням лікарських засобів в якості «гумдопомоги» від представників рф.

Як повідомляв Харків Times, у тимчасово окупованому Ізюмі на бік ворога перейшли колишній мер, який балотоувався від Партії регіонів Олександр Божков, колишній працівник міліції Владислав Соколов, та діючі депутати Анатолій Фомичевський і Юрій Козлов.

Бійці ССО затримали Євгенія Брюханова, який одним із перших почав допомагати російським окупантам в Ізюмі.

Харківські правоохоронці заочно повідомили депутату VIII скликання Ізюмської міської ради Анатолію Фомічевському про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК).

Слідчі повідомили про підозру гауляйтеру Ізюма Владиславу Соколову за фактами державної зради та колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 111, ч. 5 ст. 111-1 КК України).